home sweet home

Hej allihopa, nu är jag äntligen hemma! Dagen slutade med platser: 2a i lindy, 4a i boogie och så gick vi inte vidare till final i all round. jag är ganska nöjd, dock gjorde jag världens piss dans i finalen när vi dansa boogie... yeye, sånt händer.

 

Igår kväll var vi och ute och käkade asiatiskt, stackar servitris alltså.. Hon jobbade ensam bortsett från de i köket, de var säkert vana med 2-3 bord fyllda sådär en lördag kväll. så kommer hela vkb och en massa andra dansare in och fyller varenda plats på hela stället, mycket trevligt var de. lång väntan men de var inte så farligt egentligen, vi hade mycket kul att prata om så de gick bra!

 

Imorgon blir de skola igen, aldrig får jag sova ut?  Orkar inte sitta och skriva mer nu, måste hoppa till kojjs! Men vi ses imorgon, om ni inte sätt min dubbelbugg från igår och vill göra det så finns länken i inlägget här under! 

 

Har ni några frågor om tävlingen eller något annat? Bloggsvar!

 

Peace

 

 

 


rösta på mig

Hejsan allihopa, nu har jag käkat frukost på hotellet och snart ska vi bege oss vidare mot tävlings hallen igen och tävla lite. blir skojj !

 

 

Jag är nominerad som finalist i en bloggtävling hos http://hilddaas.blogg.se/2011/january/finaslister.html?_tmp=1ff37f714323bdef51b87f0f3fcec726020fa6e1.


 

Ni hade varit super snälla om ni går in där och röstar! Så jag kan få lite mer läsare, hade varit kul !

 

Nu ska jag packa de sista grejjorna och sedan far vi, ni får ha de så fint! så ses vi kanske ikväll,

 

 

Peace

 


poliskolan

Tjenare allihopa, har precis kommit hem från tävlingen! Sitter och kollar polisskolan som går på tvn nu!

Skit kul var det och jag är väldigt nöjd faktiskt. Det var våran första tävling i Junior och vi kom 4a i dubbelbuggen och några platser ifrån final i buggen.

 

Imorgon kommer vi att dansa boogie, lindy & Allround. Våran sista R tävling i boogie och lindyn också!

 

Nu ska vi iväg till Green Chilli tror jag det hette! 

Vill ni se mig dansa dubbel? Gå in på http://qrodo.se/event/bugg:-s%C3%A4vsj%C3%B6-(dans)/1579/af2a3614-390d-4a2b-9e63-97313d787bd2

 

tryck på dubbelbugg 2 och så är det vi som 'är den 3dje troion! till beat it..

 

Nice får lite fina bilder på ringar, jag ÄLSKAR ringar alltså!

 

 

Peace

 hotellet

Tjennare allihopa! nu ar jag framme pa hotellet.. av nagon konstig anledning kan jag inte anvanda mig av ni vet de dar bokstaverna med prickar over, nu ska jag hoppa till kojjs! blir en lang dag imorgon, vi hors senare !!

 

 

 

 

peace

 

p0


cya

Hej allihopa, nu har jag kommit hem från skolan och fått  i mig lite käk.. Även gjort i ordning nästan allt. Blir en lång bil färd..

 

Kul att Karins bärbara tv var sönder...... Men pappa hade en laddare så man kunde ladda min bärbara i bilen!! sjukt gött, vet inte alls vad jag skulle gjort annars.

 

Nu måste jag göra i ordning det sista, men jag ska verkligen försöka att hålla bloggen uppdaterade under helgen! Hoppas ni får en lika rolig helg som mig, för jag kommer ha bränn sköjj! Bor ju på samma hotell som alice och simon !!

 

Peace

 


snabbis

Tjenare, precis varit hos dockorn och fått en massa nya mediciner och nu ska jag och pappa åka ner på stan och käka någon stans! Rygg biff på park tror jag det blir!!

 

Nu åker vi, Peace

 

 

Fina skor !!!!


Morgon

Hejsan allihopa, shit va svårt det var att komma upp ur sängen idag.. helt slut! Idag blir det första lektionen svenska, sedan vidare till idrotten och berätta att jag inte kan vara med för jag ska till sjukhuset och träffa min läkare.. Sedan äta ute med pappa, then back to school.

 

Sedan blir de ju somsagt bara direkt hem och äta, packa och iväg igen! Till sävsjö.

 

Nej nu ska jag äta frukost så jag inte kommer försent idag, igen...?

 

Blir ju troligen lite dålig uppdate nu under helgen, men ska försöka vara på hugget!

 

Peace

 

 


 

 


Måste sova

Halloj folket!! Nu är jag hem kommen från Tanum, riktigt kul med första träningen för barnen, första gruppen blev de inte så mycket av.. 2st nya och de gamla kom inte.. Smart att sätta in annonsen i björklövet idag?!

 

Jaja, bränn stråkigt att detta troligen blev våran sista träning för barnen denna terminen, bussarna passar inte alls våra scheman längre och är dåliga på hem vägen.. Sedan kan man ju inte säga att jag kommer överens med personen som tagit över ansvaret för träningarna för de små i tanum..

 

aja, riktigt tråkigt!! Imorgon blir de skolan sedan direkt hem och så far vi mot sävsjö! Missar dock Gympan och en del av Biologin imorgon när jag ska till min läkare.. Angående min asma osv. Sedan blir det att äta lunch ute med pappa och sedan tillbaka till skolan!

 

Juste, en posetiv sak med torsdagar! Blir ju gym istället då?! Flört

 

 

Fatta Karin är snäll eller?! Andra gången som jag får låna hennes bärbara tv, hur skulle jag klara mina långa resor annars? Blir nog Step up 3D, zombie land & massor med O.C. !!!

 

Nu ska jag sova, en sista sak bara.. Ingen som har en boombox Ghetto Blaster till salu ?!?!? Vill verkligen verkligen ha en, men mycket coolare att ha en äldre som inte är ny i gammal modell. aa, alltså en gammal en!

 

KUL ATT NI ANVÄNDER BLOGGSVAR!

 

 

Peace 

 


 


Morgon

Blir inget bloggande idag, åker bort till Tanum direkt efter skolan med Amanda. istället får ni min INSPERATION till er tjejer!

 

har ni frågor så vet ni vad ni ska göra! 


Peace 

 


Hemma

Hemma från gymmet, elina hörde av sig och hängde på ! Körde somsagt Mage & Rygg, kommer kännas imorgon tror jag... Nu blir de packa alla kläder till helgen, imorgon blir de att käka pizza med Amanda direkt efterskolan!

 

Sedan tåget 16:20 mot Tanum och ha den första Bugg träningen för denna terminen, kul att träffa alla små tjejor och pojkar igen!! Ja, alltså det är jag & amanda som är tränare. Så blir nog inget bloggade imorgon tror jag.. iallfall inte så farligt många inlägg! Efter jag packat, ska jag slänga mig vid tv och lira lite munspel för mig själv. Riktigt kul med första lektionen idag, för er som inte vet så har jag bara spelat för mig själv alltså självlärd innan!! Nu drar jag..

 

 

Har ni några frågor? Bloggsvar!

 

Peace

 


Gymma !

Nu har jag kommit hem från munspelet, riktigt kul var detta! Nu har jag precis käkat kyckling och nu blir de gymmet med Albin, Mage & Rygg !

 

Vi ses kanske senare !!

 

 

Peace


 


Munspel

Kom precis hem från skolan, inget musik och fick hoppa Mentors tiden av Ninni, super! Nu ska jag käka mat sedan kör pappa tillbaka mig till skolan påvägen till jobbet, han ska någonstans utomlands!

 

Ska tillbaka till skolan igen för att ha min munspels kurs med Fredrik, och sedan blir de vara med albin.. Senare framåt eftermiddagen blir de antingen Gymmet eller Dansen, kanske bara dansa lite. eftersom vi måste vila upp oss, dock behöver vi ju träna också..

 

Nu ska jag kolla lite tv innan jag äter,

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace

 

 

<-- Bloggsvar?!?!


ont!!

Halloj, vaknade precis upp i sängen & kunde inte sträcka på armarna, det är helt sjukt hur ont man kan ha i kroppen alltså! Nu har jag iaf duschat och tagit på mig kläder, så det gör inte så fullt ont längre.

 

Ikväll blir det antingen dans träning med Amanda & Natalie, kvart i 7 till runt 9-10 tiden. Eller så blir det gymmet med Gustav & Albin, eftersom Amanda var sjuk igår så är de väl ganska troligt att hon är det idag med.. Men vi får se!! Annars blir de rygg & mage på gymmet.

 

Direkt hem från skolan och packa alla kläder och grejor till helgen, sjukt jobbigt. Ska få tag på Karin också, som har lovat mig att jag ska få låna hennes bärbara DVD !!! Då blir det Zombie Land, Step up 3D & O.C. hela vägarna fram och tillbaka. Då har man iaf kul under resan..!

 

Vill också berätta att den mystiska skottaren var i farten ikväll igen, men denna gången inte allt för sent. Sist gång var han i fullt stå hej kl 12 på kvällen, på en vardag! Jag förstår verkligen inte hur han/hon pallar.. Igår var det vid 11, men aja.. tänkte nästa gång jag hör hon/han så får jag springa ut och hjälpa den lite Flört

 

<-- Glöm inte min 'bloggsvar'

 

 

 

Peace

 

 


BLOGGSVAR

Ja som ni kanske sätt så har jag fått mig en inbjudan av http://blogsvar.se

så har ni några frågor så är de bara att ösa på med dem i rutan till vänster under min profil bild. Inga frågor är för dumma!!

 

Och använd detta nu, jag har inte fårr bloggsvar för ingeting!! Man kan själv inte gå med i bloggsvar bara så där, man måste bli inbjuden av 'bloggsvar' eller någon bloggare på hemsidan.. SÅ FRÅGA PÅ!

 

Men nu ska jag faktiskt krypa till kojs, riktigt trött är jag!

 

Juste, har ni kollat in http://www.cosstores.com eller? Fina kläder, så om ni inte har de så gör de! Går dock inte att beställa kläder från sverige än tror jag, så kan bli en del frakt! Men till sommaren är dem i sverige och redo att leverera till er!!

 

OBS !!FÖR ER BLOGGARE SOM FÖLJER MIG SÅ HAR JAG FÅTT 3 ST INVITES TILL BLOGGSVAR! OCH DESSA KOMMER NOG ATT TÄVLAS UT SÅ LÄNGE FRAM! SÅ HÅLL UTKIK BARA!!! OBS!!

 

Peace

 


trötter

Dagen idag har varit ganska chilli, första lektionerna bara glassa runt i slöjden. tror jag ska börja på en kniv, kan blir ganska nice tror jag!

 

Biologi testet var inte ens svårt heller, som jag trodde. Sedan tryckte jag i mig 4 toas och så bar de ner mot Westcoast. (gymmet) Körde bröst och bisebs med brwa! Har otroligt ont nu ska jag säga er, sedan tillbaka till skolan med PJ och Albin.. denna gången ramla albin inte en ändå gång! Som på vägen ner... 2 ggr !! HAHA

 

Tillbaka till skolan, blev de söder sedan var det bara 20 minuter kvar av tyskan så kändes inte som något speciellt värt.. Så gick med brwa hem till honom, nu har precis Brwa försvunnit vidare hemåt.

 

Nu har jag lovat albin att spela lite wow faktiskt, sen sova tidigt.. tror jag!

Måste verkilgen sova alltså, blev ju ingen träning idag för amanda har ont i halsen, så antagligen blir de ingen imorgon heller.. tyvärr!! Vi drar ju vidare till Sävsjö på fredag, ska tävla Boogie, Lindy, Bugg, Dubbel Bugg & All Round.. tror jag! kul att vi övat 1 gång på vårat nya tempo och program till den nya klassen! haha

 

Jaja, nu ska jag logga in på skype och prata med albin!

 

 

 

 

Peace

 

 

Juste ja, INSPERATION VAR DE VA?

Kepsen jag hade på mig idag?!


TODAYS LOOK

Bjuder på detta idag:

(och såklart en tjockt ljusbrunt läder skärp som matchar armbandet)


COS till Sverige !

Nu till sommaren kommer lanseringen av COS till Sverige,   Collection of Style i Sverige. Fina kläder !!   Biblioteksgatan i Stockholm kommer ni kunna hitta denna affär, finns såklart online också http://www.cosstores.com

 

Ha de fint, nu åker jag på träning!

 

Peace


TODAYS LOOK

Så här ser jag ut idag, haha :


sova

Nu måste jag verkligen sova, jag som behöver sova ut...

Imorgon blir de skola, direkt efter skolan följer amanda & elin med mig hem, käkar lite och sedan drar vi vidare mot Munkedal för Boogie & Bugg träning!

 

Så imorgon kommer jag antagligen inte hinna blogga något, för när jag kommer hem blir de rätt in i duschen och sedan hopp i säng! haha

 

imorgon blir de:ENGELSKA - HEMKUNSKAP - BIOLOGI - HISTORIA - sedan två korta SVENSKA & ENGELSKA

Det är ganska skön dag, inte helt perfekt men inte så dålig heller. För hemkunskapen är bara att glassa runt på, biologin har vi vikarie, och så har vi ju ninni och patrik i de andra ämnena, och då är de chilli!

 

Glömde säga att jag hittade värsta snygga väskan idag på H&M, men kunde inte köpa den. Måste spara mina pengar också... verkligen fin var den, men nu ska jag sova!! Vi ses, men inte imorgon..

 

 

Peace

SÅ JäVLA FINA RINGAR!!!NORDBY!

Det blev allt nordby idag ändå, Gustav kom hit runt kl 1. Eftersom bussarna är så krångliga på söndagar så körde fader upp oss!

Först så köpte jag lite kläder:

2 st ringar, 2 st armband, 1 skärp, 3 st skit snygga pins & 1 par skor!

 

Efteråt gick vi runt i massa olika affärer och kollade, Gustav shoppade också loss lite.. 1 cola !!!

 

Hittade även skit snygga skärpet på New Yorker men köpte det inte, vet inte varför men kändes inte som jag ville ha de.. men riktigt snyggt!

 

Senare gick vi och käkade på Asian Town, friterad kyckling med ris. sjukt gott är de, jag fattar inte hur jag kan bli så otroligt mätt på de. Jag som ibland kan käka 2 st pizzor och inte känna mig propp full, känner mig hel mätt efter kycklingen.

 

Vi blev klara lite tidigare än tänkt så gustavs moder som ändå var ute och körde kom förbi och hämtade oss. När vi kom hem till gustav, käkade vi lite tårta och lekte med hans galna hund!!! juste ja, sedan spelade vi världens tråkigaste bil spel på hans ps3, bara för vi väntade på erik och hans kompis som såg på hyr film på xboxet!  För vi ville nämligen lira Halo Reach: Live. men detta blev ju inte fallet. sedan gick jag här och åt lite mat, nu sitter jag här.

 

Och nu ska jag ta en sväng upp till linn och hälsa på, men måste hem snart. så blir bara en snabb "hejhej". Måste verkligen sova ut nu, och imorgon är det ju träning. så jävla nice att dansen har börjat igen alltså! Och i helgen blir de ju All round och tävling i sävsjö!

 

peace

 


 

 


Morn

Vaknade kl 10 för att jag och albin skulle ge oss upp till nordby, men detta blev inte fallet. Albin hann inte.. så jag antar att dagen blir till att spendera vid datorn eller så haffar jag någon annan som vill följa med mig upp till nordby! Får se hur de blir, vill verkligen upp och köpa kläder nu.. men inte så roligt att åka upp till vara på Nordby helt själv. visserligen kommer det var en del norskar där men ändå...


 

SNYYYYYGGGGT !!!


använd gammalt !

jag har plockat fram farsans gamla dojjer, riktigt snygga tycker jag. tänk att gamla saker kan vara så fina, riktigt mycket gammalt jag sätt nu på senaste som är snyggt. vill verkligen dra till någon stor second hand affär snart !

Har även återanvänt min faders gamla jacka, fin den med men har inga kort på den..

 

Kvällen blev varken med Adam eller hos Gustav, vet inte varför de inte blev något.. men känner bara för att glassa här hemma just nu! vi får se vad som händer

 

 

peace

@ Ellen

Tjennare !

Slösade bort HELA min morgon på att sitta vid datorn, hjälpa pappa att bära ved och att vänta på ellen & karin som skulle komma upp till mig, men efter någon timme skickar jag ett sms och frågar var de tagit vägen, gissa var jävlarna svarar? " komma? nej, du ska komma hit! " så jag pallar mig hem till elina sedn vidare hem till ellen med Albin, Ellen och Elina ! :)

Nu sitter jag hemma hos ellen i hennes säng. Dunkar More och glassar!

Ellen ritar av elina. Albin sitter och kollar på gamla longboard klipp sedan i sommras, fan de va tider de !!

Och elina tejpar sin navel.. :s

Senare blir de följa ellen till carro, sedan följa elina till jobbet och vidare med albin hem till mig och se vad eftermiddagen har att bjuda på!

Inte riktigt bestämt mig vad som ska hända ikväll, blir iallafall god middag med familjen. Sedan kanske de blir vidare till adam, men vet inte riktigt kanske kanske inte.. vi får se !


Peace
Only for the GirlsVälkommen till min nya blogg!


crasmus -

home sweet home

Hej allihopa, nu är jag äntligen hemma! Dagen slutade med platser: 2a i lindy, 4a i boogie och så gick vi inte vidare till final i all round. jag är ganska nöjd, dock gjorde jag världens piss dans i finalen när vi dansa boogie... yeye, sånt händer.

 

Igår kväll var vi och ute och käkade asiatiskt, stackar servitris alltså.. Hon jobbade ensam bortsett från de i köket, de var säkert vana med 2-3 bord fyllda sådär en lördag kväll. så kommer hela vkb och en massa andra dansare in och fyller varenda plats på hela stället, mycket trevligt var de. lång väntan men de var inte så farligt egentligen, vi hade mycket kul att prata om så de gick bra!

 

Imorgon blir de skola igen, aldrig får jag sova ut?  Orkar inte sitta och skriva mer nu, måste hoppa till kojjs! Men vi ses imorgon, om ni inte sätt min dubbelbugg från igår och vill göra det så finns länken i inlägget här under! 

 

Har ni några frågor om tävlingen eller något annat? Bloggsvar!

 

Peace

 

 

 


rösta på mig

Hejsan allihopa, nu har jag käkat frukost på hotellet och snart ska vi bege oss vidare mot tävlings hallen igen och tävla lite. blir skojj !

 

 

Jag är nominerad som finalist i en bloggtävling hos http://hilddaas.blogg.se/2011/january/finaslister.html?_tmp=1ff37f714323bdef51b87f0f3fcec726020fa6e1.


 

Ni hade varit super snälla om ni går in där och röstar! Så jag kan få lite mer läsare, hade varit kul !

 

Nu ska jag packa de sista grejjorna och sedan far vi, ni får ha de så fint! så ses vi kanske ikväll,

 

 

Peace

 


poliskolan

Tjenare allihopa, har precis kommit hem från tävlingen! Sitter och kollar polisskolan som går på tvn nu!

Skit kul var det och jag är väldigt nöjd faktiskt. Det var våran första tävling i Junior och vi kom 4a i dubbelbuggen och några platser ifrån final i buggen.

 

Imorgon kommer vi att dansa boogie, lindy & Allround. Våran sista R tävling i boogie och lindyn också!

 

Nu ska vi iväg till Green Chilli tror jag det hette! 

Vill ni se mig dansa dubbel? Gå in på http://qrodo.se/event/bugg:-s%C3%A4vsj%C3%B6-(dans)/1579/af2a3614-390d-4a2b-9e63-97313d787bd2

 

tryck på dubbelbugg 2 och så är det vi som 'är den 3dje troion! till beat it..

 

Nice får lite fina bilder på ringar, jag ÄLSKAR ringar alltså!

 

 

Peace

 hotellet

Tjennare allihopa! nu ar jag framme pa hotellet.. av nagon konstig anledning kan jag inte anvanda mig av ni vet de dar bokstaverna med prickar over, nu ska jag hoppa till kojjs! blir en lang dag imorgon, vi hors senare !!

 

 

 

 

peace

 

p0


cya

Hej allihopa, nu har jag kommit hem från skolan och fått  i mig lite käk.. Även gjort i ordning nästan allt. Blir en lång bil färd..

 

Kul att Karins bärbara tv var sönder...... Men pappa hade en laddare så man kunde ladda min bärbara i bilen!! sjukt gött, vet inte alls vad jag skulle gjort annars.

 

Nu måste jag göra i ordning det sista, men jag ska verkligen försöka att hålla bloggen uppdaterade under helgen! Hoppas ni får en lika rolig helg som mig, för jag kommer ha bränn sköjj! Bor ju på samma hotell som alice och simon !!

 

Peace

 


snabbis

Tjenare, precis varit hos dockorn och fått en massa nya mediciner och nu ska jag och pappa åka ner på stan och käka någon stans! Rygg biff på park tror jag det blir!!

 

Nu åker vi, Peace

 

 

Fina skor !!!!


Morgon

Hejsan allihopa, shit va svårt det var att komma upp ur sängen idag.. helt slut! Idag blir det första lektionen svenska, sedan vidare till idrotten och berätta att jag inte kan vara med för jag ska till sjukhuset och träffa min läkare.. Sedan äta ute med pappa, then back to school.

 

Sedan blir de ju somsagt bara direkt hem och äta, packa och iväg igen! Till sävsjö.

 

Nej nu ska jag äta frukost så jag inte kommer försent idag, igen...?

 

Blir ju troligen lite dålig uppdate nu under helgen, men ska försöka vara på hugget!

 

Peace

 

 


 

 


Måste sova

Halloj folket!! Nu är jag hem kommen från Tanum, riktigt kul med första träningen för barnen, första gruppen blev de inte så mycket av.. 2st nya och de gamla kom inte.. Smart att sätta in annonsen i björklövet idag?!

 

Jaja, bränn stråkigt att detta troligen blev våran sista träning för barnen denna terminen, bussarna passar inte alls våra scheman längre och är dåliga på hem vägen.. Sedan kan man ju inte säga att jag kommer överens med personen som tagit över ansvaret för träningarna för de små i tanum..

 

aja, riktigt tråkigt!! Imorgon blir de skolan sedan direkt hem och så far vi mot sävsjö! Missar dock Gympan och en del av Biologin imorgon när jag ska till min läkare.. Angående min asma osv. Sedan blir det att äta lunch ute med pappa och sedan tillbaka till skolan!

 

Juste, en posetiv sak med torsdagar! Blir ju gym istället då?! Flört

 

 

Fatta Karin är snäll eller?! Andra gången som jag får låna hennes bärbara tv, hur skulle jag klara mina långa resor annars? Blir nog Step up 3D, zombie land & massor med O.C. !!!

 

Nu ska jag sova, en sista sak bara.. Ingen som har en boombox Ghetto Blaster till salu ?!?!? Vill verkligen verkligen ha en, men mycket coolare att ha en äldre som inte är ny i gammal modell. aa, alltså en gammal en!

 

KUL ATT NI ANVÄNDER BLOGGSVAR!

 

 

Peace 

 


 


Morgon

Blir inget bloggande idag, åker bort till Tanum direkt efter skolan med Amanda. istället får ni min INSPERATION till er tjejer!

 

har ni frågor så vet ni vad ni ska göra! 


Peace 

 


Hemma

Hemma från gymmet, elina hörde av sig och hängde på ! Körde somsagt Mage & Rygg, kommer kännas imorgon tror jag... Nu blir de packa alla kläder till helgen, imorgon blir de att käka pizza med Amanda direkt efterskolan!

 

Sedan tåget 16:20 mot Tanum och ha den första Bugg träningen för denna terminen, kul att träffa alla små tjejor och pojkar igen!! Ja, alltså det är jag & amanda som är tränare. Så blir nog inget bloggade imorgon tror jag.. iallfall inte så farligt många inlägg! Efter jag packat, ska jag slänga mig vid tv och lira lite munspel för mig själv. Riktigt kul med första lektionen idag, för er som inte vet så har jag bara spelat för mig själv alltså självlärd innan!! Nu drar jag..

 

 

Har ni några frågor? Bloggsvar!

 

Peace

 


Gymma !

Nu har jag kommit hem från munspelet, riktigt kul var detta! Nu har jag precis käkat kyckling och nu blir de gymmet med Albin, Mage & Rygg !

 

Vi ses kanske senare !!

 

 

Peace


 


Munspel

Kom precis hem från skolan, inget musik och fick hoppa Mentors tiden av Ninni, super! Nu ska jag käka mat sedan kör pappa tillbaka mig till skolan påvägen till jobbet, han ska någonstans utomlands!

 

Ska tillbaka till skolan igen för att ha min munspels kurs med Fredrik, och sedan blir de vara med albin.. Senare framåt eftermiddagen blir de antingen Gymmet eller Dansen, kanske bara dansa lite. eftersom vi måste vila upp oss, dock behöver vi ju träna också..

 

Nu ska jag kolla lite tv innan jag äter,

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace

 

 

<-- Bloggsvar?!?!


ont!!

Halloj, vaknade precis upp i sängen & kunde inte sträcka på armarna, det är helt sjukt hur ont man kan ha i kroppen alltså! Nu har jag iaf duschat och tagit på mig kläder, så det gör inte så fullt ont längre.

 

Ikväll blir det antingen dans träning med Amanda & Natalie, kvart i 7 till runt 9-10 tiden. Eller så blir det gymmet med Gustav & Albin, eftersom Amanda var sjuk igår så är de väl ganska troligt att hon är det idag med.. Men vi får se!! Annars blir de rygg & mage på gymmet.

 

Direkt hem från skolan och packa alla kläder och grejor till helgen, sjukt jobbigt. Ska få tag på Karin också, som har lovat mig att jag ska få låna hennes bärbara DVD !!! Då blir det Zombie Land, Step up 3D & O.C. hela vägarna fram och tillbaka. Då har man iaf kul under resan..!

 

Vill också berätta att den mystiska skottaren var i farten ikväll igen, men denna gången inte allt för sent. Sist gång var han i fullt stå hej kl 12 på kvällen, på en vardag! Jag förstår verkligen inte hur han/hon pallar.. Igår var det vid 11, men aja.. tänkte nästa gång jag hör hon/han så får jag springa ut och hjälpa den lite Flört

 

<-- Glöm inte min 'bloggsvar'

 

 

 

Peace

 

 


BLOGGSVAR

Ja som ni kanske sätt så har jag fått mig en inbjudan av http://blogsvar.se

så har ni några frågor så är de bara att ösa på med dem i rutan till vänster under min profil bild. Inga frågor är för dumma!!

 

Och använd detta nu, jag har inte fårr bloggsvar för ingeting!! Man kan själv inte gå med i bloggsvar bara så där, man måste bli inbjuden av 'bloggsvar' eller någon bloggare på hemsidan.. SÅ FRÅGA PÅ!

 

Men nu ska jag faktiskt krypa till kojs, riktigt trött är jag!

 

Juste, har ni kollat in http://www.cosstores.com eller? Fina kläder, så om ni inte har de så gör de! Går dock inte att beställa kläder från sverige än tror jag, så kan bli en del frakt! Men till sommaren är dem i sverige och redo att leverera till er!!

 

OBS !!FÖR ER BLOGGARE SOM FÖLJER MIG SÅ HAR JAG FÅTT 3 ST INVITES TILL BLOGGSVAR! OCH DESSA KOMMER NOG ATT TÄVLAS UT SÅ LÄNGE FRAM! SÅ HÅLL UTKIK BARA!!! OBS!!

 

Peace

 


trötter

Dagen idag har varit ganska chilli, första lektionerna bara glassa runt i slöjden. tror jag ska börja på en kniv, kan blir ganska nice tror jag!

 

Biologi testet var inte ens svårt heller, som jag trodde. Sedan tryckte jag i mig 4 toas och så bar de ner mot Westcoast. (gymmet) Körde bröst och bisebs med brwa! Har otroligt ont nu ska jag säga er, sedan tillbaka till skolan med PJ och Albin.. denna gången ramla albin inte en ändå gång! Som på vägen ner... 2 ggr !! HAHA

 

Tillbaka till skolan, blev de söder sedan var det bara 20 minuter kvar av tyskan så kändes inte som något speciellt värt.. Så gick med brwa hem till honom, nu har precis Brwa försvunnit vidare hemåt.

 

Nu har jag lovat albin att spela lite wow faktiskt, sen sova tidigt.. tror jag!

Måste verkilgen sova alltså, blev ju ingen träning idag för amanda har ont i halsen, så antagligen blir de ingen imorgon heller.. tyvärr!! Vi drar ju vidare till Sävsjö på fredag, ska tävla Boogie, Lindy, Bugg, Dubbel Bugg & All Round.. tror jag! kul att vi övat 1 gång på vårat nya tempo och program till den nya klassen! haha

 

Jaja, nu ska jag logga in på skype och prata med albin!

 

 

 

 

Peace

 

 

Juste ja, INSPERATION VAR DE VA?

Kepsen jag hade på mig idag?!


TODAYS LOOK

Bjuder på detta idag:

(och såklart en tjockt ljusbrunt läder skärp som matchar armbandet)


COS till Sverige !

Nu till sommaren kommer lanseringen av COS till Sverige,   Collection of Style i Sverige. Fina kläder !!   Biblioteksgatan i Stockholm kommer ni kunna hitta denna affär, finns såklart online också http://www.cosstores.com

 

Ha de fint, nu åker jag på träning!

 

Peace


TODAYS LOOK

Så här ser jag ut idag, haha :


sova

Nu måste jag verkligen sova, jag som behöver sova ut...

Imorgon blir de skola, direkt efter skolan följer amanda & elin med mig hem, käkar lite och sedan drar vi vidare mot Munkedal för Boogie & Bugg träning!

 

Så imorgon kommer jag antagligen inte hinna blogga något, för när jag kommer hem blir de rätt in i duschen och sedan hopp i säng! haha

 

imorgon blir de:ENGELSKA - HEMKUNSKAP - BIOLOGI - HISTORIA - sedan två korta SVENSKA & ENGELSKA

Det är ganska skön dag, inte helt perfekt men inte så dålig heller. För hemkunskapen är bara att glassa runt på, biologin har vi vikarie, och så har vi ju ninni och patrik i de andra ämnena, och då är de chilli!

 

Glömde säga att jag hittade värsta snygga väskan idag på H&M, men kunde inte köpa den. Måste spara mina pengar också... verkligen fin var den, men nu ska jag sova!! Vi ses, men inte imorgon..

 

 

Peace

SÅ JäVLA FINA RINGAR!!!NORDBY!

Det blev allt nordby idag ändå, Gustav kom hit runt kl 1. Eftersom bussarna är så krångliga på söndagar så körde fader upp oss!

Först så köpte jag lite kläder:

2 st ringar, 2 st armband, 1 skärp, 3 st skit snygga pins & 1 par skor!

 

Efteråt gick vi runt i massa olika affärer och kollade, Gustav shoppade också loss lite.. 1 cola !!!

 

Hittade även skit snygga skärpet på New Yorker men köpte det inte, vet inte varför men kändes inte som jag ville ha de.. men riktigt snyggt!

 

Senare gick vi och käkade på Asian Town, friterad kyckling med ris. sjukt gott är de, jag fattar inte hur jag kan bli så otroligt mätt på de. Jag som ibland kan käka 2 st pizzor och inte känna mig propp full, känner mig hel mätt efter kycklingen.

 

Vi blev klara lite tidigare än tänkt så gustavs moder som ändå var ute och körde kom förbi och hämtade oss. När vi kom hem till gustav, käkade vi lite tårta och lekte med hans galna hund!!! juste ja, sedan spelade vi världens tråkigaste bil spel på hans ps3, bara för vi väntade på erik och hans kompis som såg på hyr film på xboxet!  För vi ville nämligen lira Halo Reach: Live. men detta blev ju inte fallet. sedan gick jag här och åt lite mat, nu sitter jag här.

 

Och nu ska jag ta en sväng upp till linn och hälsa på, men måste hem snart. så blir bara en snabb "hejhej". Måste verkligen sova ut nu, och imorgon är det ju träning. så jävla nice att dansen har börjat igen alltså! Och i helgen blir de ju All round och tävling i sävsjö!

 

peace

 


 

 


Morn

Vaknade kl 10 för att jag och albin skulle ge oss upp till nordby, men detta blev inte fallet. Albin hann inte.. så jag antar att dagen blir till att spendera vid datorn eller så haffar jag någon annan som vill följa med mig upp till nordby! Får se hur de blir, vill verkligen upp och köpa kläder nu.. men inte så roligt att åka upp till vara på Nordby helt själv. visserligen kommer det var en del norskar där men ändå...


 

SNYYYYYGGGGT !!!


använd gammalt !

jag har plockat fram farsans gamla dojjer, riktigt snygga tycker jag. tänk att gamla saker kan vara så fina, riktigt mycket gammalt jag sätt nu på senaste som är snyggt. vill verkligen dra till någon stor second hand affär snart !

Har även återanvänt min faders gamla jacka, fin den med men har inga kort på den..

 

Kvällen blev varken med Adam eller hos Gustav, vet inte varför de inte blev något.. men känner bara för att glassa här hemma just nu! vi får se vad som händer

 

 

peace

@ Ellen

Tjennare !

Slösade bort HELA min morgon på att sitta vid datorn, hjälpa pappa att bära ved och att vänta på ellen & karin som skulle komma upp till mig, men efter någon timme skickar jag ett sms och frågar var de tagit vägen, gissa var jävlarna svarar? " komma? nej, du ska komma hit! " så jag pallar mig hem till elina sedn vidare hem till ellen med Albin, Ellen och Elina ! :)

Nu sitter jag hemma hos ellen i hennes säng. Dunkar More och glassar!

Ellen ritar av elina. Albin sitter och kollar på gamla longboard klipp sedan i sommras, fan de va tider de !!

Och elina tejpar sin navel.. :s

Senare blir de följa ellen till carro, sedan följa elina till jobbet och vidare med albin hem till mig och se vad eftermiddagen har att bjuda på!

Inte riktigt bestämt mig vad som ska hända ikväll, blir iallafall god middag med familjen. Sedan kanske de blir vidare till adam, men vet inte riktigt kanske kanske inte.. vi får se !


Peace
Only for the GirlsVälkommen till min nya blogg!