Ingen megan i film 3 ?

Tja foks, sitter och kollar lite film trailers. Jag vet att jag är riktigt efter, jag har hört det någon stans men sedan inte tänkt så mkt mer på det. Så de byter alltså ut Megan Fox i den kommande transformers 3.. Jag tycker detta är riktigt tråkigt, jag gillar Megan och jag tycker att hon passar in så jävla bra i filmerna. Jag gillar inte överhuvudtaget i filmer när personer byts ut. Det var ju inte så jätte länge sedan de funderade på att byta ut själv Harry Potter mot en ny sådan. Jag har inte läst på och vet inte alls om det är så att denna nya tjej i transformers ska vara någon ny flickvänn en helt annan person eller spela samma person som megan gjort i de andra filmerna. Men en sak är säker, hon ser ju ut att vara en av huvudpersonerna. Dessutom tycker jag hon ser sjukt ful ut, översminkad och opererad!
Såg även nya potter trailer, jävlar vad jag längtar tills den är ute... Shit alltså, ser verkligen ut som de kan få till denna sista film riktigt bra!! Elller?
Så, jag vill höra era åsikter, vad ni tycker! Megan eller denna nya? Vad tycker ni om att byta ut folk och vad tycker ni om transformers i sig? Transformers eller Harry potter? Eller går det inte att gemföra? Kötta på med vad ni tycker och tror jag vill se vad ni andra tycker också! jag lägger upp trailern på både Transformers 3 och Harry Potter... så att ni kan se dem här utan att leta runt.
Ni vet hur ni kommenterar? Och undrar ni vad jag tycker om något av detta? Bloggsvar till vänster i menyn, ni vet var ni kommenterar ner till höger under inlägget. Tack för alla svar på följande inlägg. Känns kul att ha med sig lite folk! peace

Kommentarer
Ammelie

Transformers-tjejen heter Rosie Huntington-Whiteley. Modell (främst för Victoria's Secret atm), troligtvis ej opererad. Hon kommer att spela Carly, och ingen vet hur Mikaela kommer försvinna ur handlingen. Med tanke på hur blek karaktären Mikaela var så räcker modellens skådespelartalanger säkert till. xP

Håller dock med om att Harry Potter-filmen verkar jävligt fet ;D

Skrivet: 2011-05-03 / 23:41:18

Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg:D

Jag lottar ut 3 nya vinnare imorgon!:D

http://anneliih.blogg.se/2011/may/tisdag-dagens-bloggd.html#comment

Skrivet: 2011-05-04 / 00:02:21
Blogg/hemsida: http://anneliih.blogg.se/

Liquid

Megan är inte utbytt. Tjejen i tredje filmen kommer få fans att bli glada, för det är den karaktären som är med i den tecknade filmen och serierna.

Skrivet: 2011-05-04 / 00:48:30
Blogg/hemsida: http://liquids.blogg.se/

Maj - en bra träningsblogg

I dont know! :P har inte sett harry potter filmerna. typ . men kul blogg du har!

Skrivet: 2011-05-04 / 05:58:33
Blogg/hemsida: http://majjohansson.blogg.se/

MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

Hehe tack! :D

Skrivet: 2011-05-04 / 08:00:08
Blogg/hemsida: http://matildays.blogg.se/

Rasmus Ljunggren

sv: tack för all ny information som jag inte orkade leta upp själv.. haha, men tack!

Skrivet: 2011-05-04 / 08:34:24
Blogg/hemsida: http://crasmus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback